Aflevering 5: De make-over van Claus & Liesa

foto Jonah Samyn voor vtwonen
Aflevering 5: De make-over van Claus & Liesa Geschreven op 01 februari 2018 in op stap met tende

Claus (26) en Liesa (26) zijn vijf jaar gelukkig samen, maar woonden tot nu toe nog bij Hotel Mama. Vorig jaar kochten ze een prachtig herenhuis in Roeselare. Na een jaar van grondig renovatiewerk is het eindelijk het moment om te verhuizen.

Vooral bij Liesa zijn de verwachtingen hoog gespannen. Maar zoals het vaker gaat bij jonge paartjes, blijft aan het eind van de rit nog amper budget over om hun droomhuis af te werken. Stylisten Ozanne en Guillemine geven dit supersympathieke koppel een duwtje in de rug. Hun uitdaging bestaat erin het oude, authentieke herenhuis een frisse, jonge look te geven op maat van de nieuwe bewoners.

Terwijl Ozanne en Guillemine brainstormen en aan de slag gaan en Sieg zijn handen vol heeft met de verhuis, wachten Claus en Liesa nagelbijtend af. Krijgen Claus & Liesa de frisse start waarnaar ze al zo lang uitkijken?

Ozanne en Guillemine kozen samen met de tende designers van de showroom in Moorslede voor:

  • Houten jaloezieën voor het salon langs de straatkant. Zij zorgen voor een echt wauw effect, brengen de natuur in huis en zijn bovendien van Belgische makelij!

Meer info over de raamdecoratie uit deze aflevering contacteer uw dichtstbijzijnde tende designer.

Herbekijk het resultaat van deze make-over hier.