De kunst van raamdecoratie

Over tende

Tende is een coöperatieve van 5 lokale ondernemers in Vlaanderen en Brussel. We bundelen onze krachten om samen dé Belgische referentie te zijn op het vlak van raamdecoratie.
Jaarlijks realiseren we honderden interieurs die 100% puur Belgisch maatwerk zijn.

Ons advies op maat bij het vorm geven van uw droominterieur, de jarenlange ervaring en vakkennis van de eigen naaisters en de professionele plaatsing in eigen beheer maken tende tot de garantie op een warme en knusse woonomgeving waar het fijn vertoeven is.

  • 5 leden in 1 coöperatieve
    5 leden in 1 coöperatieve

Ons engagement naar de klant

Onze missie, visie en waarden zijn de hoekstenen van ons engagement naar onze klanten.
In elk contact met u, bij elk advies. Kortom: op elk moment in onze relatie met u als klant.

Onze aanpak

Kiezen voor tende is zeker zijn van persoonlijk en deskundig advies. Van vakkundig maatwerk en plaatsing. Van en door een tende-adviseur die gespecialiseerd bezig is met zijn ambacht.

Uw raamdecoratie toevertrouwen aan een tende-adviseur is kiezen voor zekerheid. Wij laten niets aan het toeval over. Niet in de realisatie van uw decoratieproject en evenmin in de communicatie met u.

Lees meer over Onze aanpak

Onze missie en visie

Wij begeleiden en adviseren u op een gedreven, creatieve, correcte en duurzame manier. Samen vertalen we uw persoonlijkheid naar een uniek interieur tot u er zich helemaal in herkent en thuis voelt.

Lees meer over Onze missie en visie

Onze waarden

Alle tende-adviseurs denken en handelen steeds vanuit een gemeenschappelijk waardenkader, dat u ook in elk contact met ons zal herkennen.

Lees meer over Onze waarden