Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Showrooms

Oplossingen

 • + - Kan ik bij tende terecht voor maatwerk-oplossingen?

  Tende-adviseurs zijn er voor jou en helpen je graag met het zoeken naar datgene wat bij je past, zowel op vlak van stijl als op technisch vlak. Alle tende-adviseurs hebben een uitstekende technische kennis en zorgen steeds voor het best passende advies.

  Wij maken alles zelf en op maat. Onze naaisters besteden de nodige tijd en zorg aan jouw materialen. Onze ambachtskunst in maatwerk is jouw garantie voor een kwalitatief en hoogstaand eindresultaat.

  De plaatsing van je raamdecoratie doen we altijd in eigen beheer en gebeurt door vakkundige en technisch bedreven medewerkers. Dit biedt ons de kans om flexibel te plannen en laat toe snel te reageren bij een vraag naar dringende interventie.

  Uniek is het tende® XXL rolgordijn. Een exclusief en Belgisch product, dat aangewend wordt in zowel particuliere woningen als bedrijven. Het is verkrijgbaar tot 6 meter breed en 3 meter hoog (of omgekeerd). Of indien nodig nog breder dankzij een speciale steun die het mogelijk maakt meerdere rolgordijnen naast elkaar te hangen.

  Wil je advies over jouw interieur? Maak een afspraak.

  Meer weten over onze naaiateliers en plaatsers? Klik hier.

 • + - Wat is de werkwijze van tende?

  Tende-adviseurs nemen graag de tijd voor hun klanten. Alleen zo leren we je dromen en wensen kennen en kunnen we je begeleiden bij de inrichting van jouw leefomgeving. Daarom werken we graag op afspraak.

  Hoe gaan we te werk:

  • Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld in het formulier op deze pagina kies je een showroom
  • Een tende adviseur uit de door jou geselecteerde showroom neemt telefonisch contact met je op 
  • De adviseur informeert je over de aanpak
  • Samen zoeken we naar een geschikt moment voor een afspraak. Bij jou thuis of in de showroom
  • Je ontvangt een schriftelijke bevestiging van deze afspraak

  Een afspraak in onze showroom is steeds vrijblijvend.
  Komen we bij jou aan huis dan engageren we ons om ruim tijd te nemen om, samen met jou, onze kennis, ervaring en inspiratie optimaal af te stemmen met jouw wensen, dromen, leefstijl en interieur. De vergoeding voor dit advies-aan-huis bedraagt € 120. Wanneer je overtuigd bent van onze troeven en een bestelling plaatst (€ 500 of meer) brengen wij dit bedrag volledig in mindering.

  Maak een afspraak.

  Lees meer over onze aanpak.