Verbeter je slaap dankzij tende

1425
Verbeter je slaap dankzij tende Geschreven op 20 juni 2018 in blog

Eindelijk zomer. Vakantie en volop tijd om te genieten van de lange dagen en het buitenleven; ideaal voor een lange babbel bij een lekker glaasje op een gezellig terrasje.

Al is het aangenaam om op warme dagen in een koel huis binnen te komen én te slapen. Een huis dat ook passend verduisterd kan worden zodat we kunnen genieten van een degelijke nachtrust. Een oogmasker kan helpen, maar bij tende hebben we veel betere oplossingen voor de ideale verduistering en de juiste temperatuur in huis. Als dat niet het geval is, raak je minder goed in slaap.

Slaap je te weinig? Dan herstel je lichamelijk en psychisch onvoldoende. Want tijdens je slaap krijgt je lichaam en geest de kans om bij te komen van de dag. Nog niet overtuigd dat voldoende slaap écht belangrijk is?  Bekijk dan volgende zeven ongezonde gevolgen van te weinig slaap maar eens:

  1. Slapeloosheid maakt je somber en depressief
  2. Slaapgebrek maakt je huid ouder en doffer
  3. Slaaptekort leidt tot ernstige gezondheidsklachten
  4. Je hersenen krimpen door te weinig slaap
  5. Onvoldoende nachtrust veroorzaakt concentratieproblemen
  6. Slaaptekort veroorzaakt gewichtstoename
  7. Slaapgebrek beperkt je beoordelingsvermogen

Los van alle negatieve gevolgen van slaaptekort, is het gewoon leuk om uitgeslapen te zijn. Je voelt je goed, je hebt voldoende energie en je loopt vrolijk rond. Alles loopt vlotter en je straalt gewoon.

Om beter en langer te slapen is je slaapkamer best verduisterd op een vakkundige manier.

Onze tende designers komen graag bij u ter plaatse voor degelijk persoonlijk en kwaliteitsvol verduisteringsadvies. Onze verduisteringsgordijnen zorgen voor een hoge terugkaatsing van warmte- en lichtstraling. Zo geniet je zelfs op de warmste dagen van een heerlijke koele woon- en slaapomgeving.

Elk huis en elk raam is anders. Daarom komt tende langs bij u thuis om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing voor u en uw ramen. We houden rekening met alle mogelijke lichtkieren die ontstaan door niet goed aansluitende geleiders, rails of te hoog boven de grond hangende overgordijnen. Het zijn net deze details die van essentieel belang zijn bij onze doorlichting en worden daarom met extra veel aandacht bekeken. Een tende specialist kijkt zowel naar het grote geheel als naar de kleine details.  

Graag nemen we de tijd om te luisteren naar je wensen, je te inspireren en vakkundig te adviseren. Zo vullen we openstaande kieren zorgvuldig op, vermijden we te ver van de muur hangende panden en maken we dat gordijnen zo dicht mogelijk tegen de grond of boven de tablet hangen. Dit allemaal met één doel, u te voorzien van heerlijke zorgeloze nachten zonder die extra ooglapjes.

Oogstrelende klasse gordijnen op maat. Licht-, geluid-, én hittewerend. Vakkundig geleverd en geplaatst. Uw tende specialist luistert naar uw behoeften en bekijkt samen met u de verschillende mogelijkheden om u een zorgeloze zomerse nachtrust te garanderen. We maken graag tijd voor een afspraak, zodat we in alle rust met jou van gedachten kunnen wisselen over je interieurdromen en hoe die vakkundig waar te maken. Ongestoord, geconcentreerd, energiek en fris. Want onze specialisten zijn alvast uitgeslapen!

 

Benieuwd naar hoe wij u verder advies op maat kunnen bezorgen? Ontdek het op Summer tende